Dátum: 2023.03.30.

Időpontváltozások a kosárlabda menetrendben

Elfogadott változtatások

Tippmix Női NB I. A-csoport

A magyar bajnokság keretében a kiírthoz képest egy nappal később, 2022. november 13.-án, vasárnap 17.15 perckor rendezzük a DVTK HUN-Therm – E.on ELTE BEAC találkozót, közvetlenül a DVTK – Nyíregyháza labdarúgó mérkőzés befejeződése után.

Euroliga

Megegyezés született egy pályaválasztói jog-cseréről: 2022. december 8-án, csütörtökön Miskolc helyett Gironában játszik majd a DVTK HUN-Therm, míg a második meccs január 31-én, kedden a DVTK Arénában kerül majd megrendezésre.

Tervezett változások

Tippmix Női NB I. A-csoport

A hazai DVTK labdarúgó mérkőzések kezdési időpontjának változása miatt idén december 11-én, vasárnap 15 óra helyett 18 órai kezdésre tervezzük módosítani a Ludovika Csata elleni magyar bajnoki feldobását.

Euroliga

A Basket Landes kérésére egy nappal korábban, december 21-én szerdán rendezzük a francia csapat elleni találkozót. A spanyol Perfumerias Avenida is azzal a kéréssel fordult a csapathoz, hogy csütörtökről szerdára hozzuk előre az egymás elleni miskolci mérkőzésünket, így várhatóan 2023. február 22-én fogadjuk a Salamanca együttesét. Emellett a Mersin elleni miskolci meccs időpontját is tervezzük egy nappal előre hozni január 25. szerdára, mivel azt követően szombaton Pécsett bajnoki meccs, utána pedig kedden Euroliga forduló esedékes.

További aktualitások