Dátum: 2023.05.31.

Gazdára talált a fődíj: lezárult a kosárlabda dobóverseny

Április 15-én, a DVTK HUN-Therm – KSC Szekszárd kosárlabda mérkőzésen lezárult az idei év minden mérkőzését átölelő kosárlabda dobóverseny. A mérkőzés szünetében Toman Petra, a DVTK HUN-Therm játékosa húzta ki azt a szerencsés nevezőt, aki hazavihette az egymillió forintos fődíjat, melyet Rónai Attila, csapatunk névszponzora adott át. A dobóverseny első idénybeli fődíjának győztese Juhos Zsolt lett.

2023. január 5-én, a DVTK HUN-Therm – Beretta Famila Schio Euroliga-mérkőzésen indult el a DVTK kosárlabda dobóversenye a csapat névszponzorának, Rónai Attilának, a HUN-Therm Consulting Kft. vezérigazgatójának támogatásával. Az idei évben tizenegy mérkőzésen összesen negyvennégy játékos mutathatta meg tudását a DVTK Aréna centerpályáján, és vihetett haza értékes DVTK kosárlabdás ajándékcsomagot.

Végezetül elérkezett a dobóverseny legizgalmasabb része: a Szekszárd elleni mérkőzésen minden, az évben érvényes nevezést leadó versenyző közül került kihúzásra az a személy, aki hazavihette a HUN-Therm Consulting Kft. jóvoltából biztosított 1 000 000 forintos fődíjat. Hogy milyen csábító is volt ez a díj, azt jól mutatja, hogy több, mint kétszáz nevező szerepelhetett abban a kalapban, melyből a sorsolás történt. A mérkőzés félidejében Toman Petrát érte az a nemes feladat, hogy kihúzza a nyertest, aki végül Juhos Zsolt lett.

Zsoltot Rónai Attila, Szabó István, a DVTK HUN-Therm technikai vezetője, illetve Bukovszki „Kicsi” Mónika, a DKSK korábbi játékosa köszöntötték a mérkőzés lefújása után, majd a DVTK Aréna VIP termében került sor az ünnepélyes átadásra: a fődíj mellett ugyanis még egy ajándékcsomagot is hazavihetett a nyertesünk.

Minden résztvevőnek és nyertesnek ezúton is gratulálunk, köszönjük, hogy velünk játszottatok!

További aktualitások