Dátum: 2024.07.16.

A DVTK HUN-Therm játékosai az év utolsó mérkőzésén mesés ajándékokkal köszönik meg az egész éves szurkolást

A DVTK HUN-Therm játékosai az év utolsó mérkőzésén mesés ajándékokkal köszönik meg az egész éves szurkolást

Többször halljuk a DVTK Kosárlabdás lányaitól, hogy milyen sokat jelent nekik, és milyen sok plusz energiát ad egy-egy mérkőzésen, hogy hallják a buzdításotokat a lelátóról. Hálájuk jeleként szeretnének megajándékozni Titeket, szurkolókat. Egy idegenbeli és egy hazai rangadó között ezért fáradságot nem kímélve, serényen dedikáltak, csomagoltak, forgattak, és nagy gonddal segítettek elkészíteni Nektek néhány karácsonyi ajándékcsomagot, melyeket a december 20-i mérkőzés félidei szünetében vehet majd át 12 szerencsés nyertes közületek.


A nyerteseket, ahogyan a lenti videóban látni fogjátok, már lelkesen ki is sorsolták. Fontos, hogy ülőhely ne maradjon szabadon, hiszen akkor az ajándékok nem találnak gazdára, és a lányok nagyon szomorúak lesznek. A nyertes székek sorszámát szektoronként a december 20-i mérkőzés 1. szünetében láthatjátok majd a Ledcube-on.

 

Mit rejtenek ezek a bizonyos csomagok?

A Kosárlabdacsapat névadó szponzora a HUN-Therm és Rónai Attila jóvoltából nagyon sok szuper DVTK-s termékre lelhettek, ha Ti lesztek a szerencsések. Egy baseball sapka, egy DVTK HUN-Therm sál, egy Euroliga sál, egy bajnoki mez, egy bemelegítő póló, egy nyakpánt, valamint egy teljes sorozat szurkolói kártya is helyet kapott a csomagban, így aztán bízunk benne, hogy nagy öröm lesz átvenni ezeket a szépséges ajándékokat.  

Ahogyan fent is írtuk, nem kell mást tenni, mint érvényes jeggyel /bérlettel részt venni az év utolsó, Schio elleni mérkőzésén és drukkolni, hogy a számunkra megfelelő ülőhely száma jelenjen meg azon a kijelzőn.

Fogadjátok szeretettel a DVTK HUN- Therm-es lányok ünnepi köszöntését:

Megosztás:

További aktualitások

Légy a munkatársunk!

A DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, jó kommunikációs készségű, emberközpontú, ügyfélorientált, csapatban dolgozni tudó és szerető munkatársat keres.Az új kollégánkat ügyfélszolgálati területre az alábbi pozícióba szeretnénk megtalálni: Recepciós munkatárs

Légy a munkatársunk!

A DVTK legújabb sportlétesítménye, a DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, munkájára igényes, jó teherbírású, csapatban