Dátum: 2024.07.16.

Nemzetközi bokszversenysorozatnak ad otthont a DVTK Aréna

A HELL ENERGY és az ökölvívás kapcsolata tovább mélyül 2024-ben. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség főtámogatója idén nemzetközivé terjeszti ki rajongását a boksz iránt és immár 10 országból, 4 súlycsoportban keresi a nem csekély pénzjutalomban részesülő bajnokokat. 

A versenysorozat első nyilvános állomása, a selejtezők, kedd délutántól láthatók a DVTK Arénában!

Röviden a Hell Boxing Kings-ről

A kilencszeres bajnok, Roy Jones Jr. fővédnöksége alatt megrendezésre kerülő, egész éven át tartó versenysorozat azt tűzte ki céljául, hogy lehetőséget teremtsen a sportág amatőrjei és igazolt versenyzői számára, hogy megmutassák tudásukat a nemzetközi porondon. A versenyszériában 10 ország jelöltjei küldhetnek meg egymással: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szerbia, Bosznia, Románia, Görögország, Bulgária és Azerbajdzsán. 

Jelentkezni március közepéig lehetett a www.hellboxingkings.com oldalon, akik ezt elmulasztották, óriási esélytől fosztották meg magukat. Az első helyezettnek járó százezer dolláros pénznyeremény mellett a szervezők azt ígérik, hogy „az ismeretlenség homályából, a sztároknak kijáró csillogásig” juthatnak el az igazán felkészült sportolók. 

Ehhez azonban hosszú utat kell bejárni. A leendő nyertesek a casting időszakot követően máris eljutottak az arénában megrendezésre kerülő selejtezőkig, itt kivívhatják továbbjutásukat a negyeddöntőbe, ahol már élőben, televíziós közvetítések mellett küzdhetnek meg egymással. Ezt követően a novemberben kezdődő, profi szabályok szerint zajló döntő mérkőzéseken nyerhetik el az eredeti Hell Boxing Kings bajnoki övüket, sok egyéb értékes nyeremény mellett persze. 

a ring királya

Jönnek a sztárok is

Az ún. harmadik fázisban, vagyis az élőben közöl bunyók során fognak becsatlakozni a versenysorozatba a CELEB mérkőzések, 3 további celeb súlycsoportban. A neveket egyelőre még titok övezi, de a találgatások természetesen lázasan folynak a social media felületeken. Van, aki reális esélyeket latolgat, és persze olyan is akad, aki ringbe küldené „kedvencét” és szívesen nézne végig egy-egy jól betalált celeb pofont.  

Végül a tények

Ami viszont már nem találgatás, hanem tény, hogy a döntő mérkőzésekre, valamint a 2024. december 22.-én megrendezésre kerülő nemzetközi döntőre a legmagasabb szakmai és technikai színvonal mellett a miskolci DVTK Arénában kerül majd sor. 

 

Látogatóink tehát a következő kosárlabda szezonban egy új sportággal is barátkozhatnak majd, a helyszínre számos ismert sztár, sztársportoló és celeb érkezik majd hétvégenként, többek között élőben találkozhatunk mindenidők egyik legnagyobb boxolójával, négy súlycsoport világbajnokával, a hihetetlen Roy Jones Jr-ral! 

Igazán Los Angeles lesz a hangulat az év végén az Arénában, érdemes lesz figyelni az oldalunkat és időben lecsapni a legjobb helyekre a ring körül! 

 

HBK (1)

A HELL Boxing Kings YouTube csatornájáról: 

Megosztás:

További aktualitások

Légy a munkatársunk!

A DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, jó kommunikációs készségű, emberközpontú, ügyfélorientált, csapatban dolgozni tudó és szerető munkatársat keres.Az új kollégánkat ügyfélszolgálati területre az alábbi pozícióba szeretnénk megtalálni: Recepciós munkatárs

Légy a munkatársunk!

A DVTK legújabb sportlétesítménye, a DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, munkájára igényes, jó teherbírású, csapatban