Dátum: 2023.12.01.

Javában zajlik a DVTK HUN-Therm dobóversenye, gyere és dobd be magad te is!

Mindened a kosárlabda? Rajongsz a DVTK HUN-Therm csapatáért? Szeretnéd másoknak is megmutatni a tudásod, s közben értékes DVTK Kosárlabda relikviákért, és meccsenként 100 000 forintos pénznyereményért játszani?

Ha igen, akkor van egy szuper hírünk számodra! Javában zajlik ugyanis a DVTK HUN-Therm dobóversenye a DVTK Arénában. Itt a nagy lehetőség, hogy bármelyik hazai mérkőzésünkön kedvenceid helyére lépj az aréna centerpályáján az egyedülálló nyereményekért. Hogy bekerülj a mérkőzésenként kisorsolt négy szerencsés versenyző közé, nincs más dolgod, mint leadni a nevezésedet a helyszínen, a meccskezdést megelőző egy órán belül.

És ez nem minden! Csapatunk névszponzora, a HUN-Therm 1 000 000 forintos fődíjat ajánlott föl azon szerencsés versenyzőnknek, kit az összes szabályos nevezést leadó részvevő közül sorsolunk ki a szezon végén.

Ne légy bátortalan, hangold magad a versenyzésre, gyakorold a kosárra dobást, nevezz és ha a szerencse is melléd áll, próbáld ki magad kedvenc csapatod pályáján a DVTK Arénában!

A játék menete

  • Jelentkezz a mérkőzés előtt: a jelentkezési lapot kérd a recepciósunktól és dobd bele az erre a célra kihelyezett ládába a feldobásig!
  • Az adott mérkőzésen lehetőséget kapó négy szerencsés játékosunk az első negyed utáni szünetben kerül kihúzásra.
  • A feladat a következő: egy perced lesz értékesíteni egy palánk alatti ziccert, egy büntetődobást és egy hárompontost úgy, hogy a labdát magadnak kell szedned! 
  • A dobóversenyhez nem szükséges külön pár teremcipőt hozni, de a pályára csak és kizárólag tiszta cipőben lehet belépni! Az adott mérkőzésen kihúzott játékosoknak biztosítunk tisztítóeszközöket, ezek helyileg a recepció mellett elhelyezett DOBÓVERSENY NEVEZÉSI PONT-on lesznek megtalálhatók. A cipők megfelelő tisztaságát pályára lépés előtt ellenőrizni fogjuk.
  • A négy játékos egymással is versenyez. Aki a legrövidebb idő alatt mindhárom dobást értékesíti, értékes DVTK kosárlabda ajándékcsomagban részesül.
  • És ez még nem minden: esélyed nyílik 100.000 Ft megnyerésére is! Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy mindhárom dobásodat értékesíted, majd egy lehetőségből a félpályáról is a gyűrűbe találsz! Ha nincs győztes, minden játékos kap egy lehetőséget félpályás dobásra!
  • A fődíj 1 000 000 forint! Akik valamelyik mérkőzés során neveztek a dobóversenyre, bekerülnek abba a kalapba, melyből a szezon utolsó mérkőzésén kihúzzuk a fődíj nyertesét!

További aktualitások

Szülők Akadémiája

„Szülők Akadémiája” címmel előadássorozatot indít a DVTK Kosárlabda Akadémia, melynek célja, hogy a szülők is