Dátum: 2023.10.03.

Bérlet-, és jegyinformációk a 2022/2023-as kosárlabda szezonra

Megkezdődik a kosárlabda bérletek árusítása a DVTK HUN-Therm hazai mérkőzéseire a 2023/2024-es szezonra. A szurkolói bérletek egységesen 19 000 forintba kerülnek majd, és online és személyesen is megvásárolhatók lesznek augusztus 22-től. A tavalyi helyre szóló bérleteket személyesen a DVTK Arénában lehet megújítani azonos helyre szeptember 10-ig!

Bérletárak, versenysorozatok

A 2023/2024-es szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 19 000 forint. A VIP bérletek 190 000 forintba kerülnek az aktuális szezonban. A bérletek a DVTK HUN-Therm minden hazai mérkőzését tartalmazzák!
A bérletbe tartozó versenysorozatok a következőek: Tippmix Női NB I/A-csoport, Magyar Kupa, Euroliga-selejtező, Euroliga vagy Európa Kupa mérkőzések.

A DVTK Kosárlabda Kft. az I, a G és a H szektorok kivételével a DVTK Aréna összes szektorába értékesít szurkolói bérleteket. Idén tehát – a tavalyi szezonhoz hasonlóan – a J, K és L szektorokba is lehet bérletet vásárolni.

Bérletmegújítás és bérletvásárlás

A bérletek névre szólóak. A személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik. Az előző szezonos szurkolói bérletek azonos helyre történő megújítására csak személyesen, a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség augusztus 22 és szeptember 10 között, nyitvatartási időben! A tavalyi idényben nem bérletes helyekre augusztus 22-től online és személyesen is vásárolhatók bérletek 9 órától. Amennyiben a személyes bérletmegújítás bármilyen okból akadályba ütközik (rendeltetésszerűen nem miskolci életvitel, egészségügyi állapot stb.), kérjük, a DVTK Aréna recepcióját a +36 70 7073790 számon lehet keresni egyeztetés céljából.

A szurkolói bérleteket személyesen minden nap 9:00 és 18:30 között a DVTK Aréna recepcióján vásárolhatják meg. Ha elkerülnéd a sorbanállást, időzítsd hétvégére a bérletvásárlást! Online bérletvásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online megvásárolt bérletek mellé hagyományos bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség! A vásárlás után megkapott PDF dokumentumon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről lehet leolvastatni a beléptető kapunál. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, kapott dokumentumon lévő vonalkódot ne osszák meg senkivel, mert akkor előfordulhat, hogy nem tudnak belépni vele!

ÚJDONSÁG – DVTK Aranybérlet

Az idei szezonban lehetőség nyílik egy még sokkal többet „tudó” Aranybérlet vásárlására is, melyért tulajdonosaik számos igazán különleges ajándékot, meglepetést kapnak a teljes szezon során. Néhányat csak az extra ajándékok közül: névre szóló ülőhely-jelölő tábla, értékes, egyedi DVTK kosárlabdás ajándékcsomag és exkluzív meglepetésrendezvények a szezon során, valamint DVTK Aréna büfékedvezmény! Az Aranybérlet ára 190 000 Ft.

A tavalyi szezonban szurkolói bérletet vásárlóknak a bérletmegújítás keretében lehetősége nyílik a 2023/2024-es idényben a tavaly megszokott helyére Aranybérletet váltani!

További részletek a DVTK HUN-Therm Facebook-oldalán, valamint a DVTK Aréna weboldalán érhetők el!

Jegy-, és bérletárak a 2023/2024-as kosárlabda szezonra

A DVTK Aréna szektorbeosztása

Ultra szektor: B szektor
Palánk mögötti szektorok: A, C szektor
DVTK HUN-Therm utánpótlás szektorok: G, H szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti lelátók): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor
Vendégszektor: I szektor

További aktualitások