Dátum: 2023.03.30.

Bérlet-, és jegyinformációk a 2022/2023-as kosárlabda szezonra

Megvásárolhatók a kosárlabda szurkolói bérletek a 2022/2023-as szezonra!

Bérletvásárlással kapcsolatos információk

– A kosárlabda szurkolói bérletek egységesen 15.000 Ft-ba kerülnek.

– A szurkolói bérletek a szezon összes hazai mérkőzését tartalmazzák: Tippmix Női NB I/A bajnoki mérkőzések, Euroliga kvalifikációs torna, Euroliga ill. Európa Kupa mérkőzések.

– A DVTK Kosárlabda Kft. a DVTK Aréna minden szektorába értékesít szurkolói bérleteket. Ez alól egyedül a vendégszurkolók részére kötelezően fenntartott I szektor képez kivételt.

– Az előző szezonos szurkolói bérletek azonos helyre történő megújítására nincsen lehetőség.

– Szurkolói bérletek vásárlására személyesen kedd-péntek 8:00 és 18:30 között a DVTK Aréna recepcióján, vagy online a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség.

– Az online vásárolt bérletek mellé hagyományos bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség. A vásárlás után megkapott PDF dokumentumon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről lehet leolvastatni a beléptető kapunál.

– Az idei évben először lehetőség nyílik támogatói bérletek vásárlására, melyek ára egységesen 50.000 Ft. Ezen bérletek megváltásával szurkolóink személyesen is támogathatják a DVTK Kosárlabda szakosztályának, azon belül is különösen a kosárlabda utánpótlás-képzés működését.

Jegyárak a 2022/2023-as kosárlabda szezonra

Vásárolj Te is szurkolói bérletet, hogy igazán kedvezményes áron szurkolhass velünk a kosárlabda csapatnak az összes hazai mérkőzésén! Fizess feleannyit, szurkolj teljes elánnal! Találkozzunk idén is a DVTK Arénában!

Az egyes mérkőzésekre szóló jegyértékesítéssel kapcsolatosan további információkat a jövő hét során fogunk közölni.

A DVTK Aréna szektorbeosztása

Ultra szektor: A szektor
Palánk mögötti szektorok: B, C, G, H szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti lelátók): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor
Vendégszektor: I szektor

További aktualitások