Dátum: 2024.07.16.

A Nestlé Mikulása ismét megajándékozta a DVTK Kosárlabda Akadémia gyermekeit

A Nestlé varázsolt mosolyt idén is a DVTK Kosárlabda Utánpótlás sportolóinak arcára.

December 6-án, a felnőtt csapat Euroligás szereplése előtt, ismét az ifjú sportolóké volt a főszerep a DVTK Arénában, akik a Nestlé Hungária jóvoltából ízletes Mikulás csokikkal lettek gazdagabbak.

 

 A DVTK Kosárlabda Akadémia immár több mint 190 fiatal sportolói kerettel rendelkezik Miskolcon és szoros vonzáskörzetében. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a Nestlé támogatásával ajándékoztuk meg őket, a színpompás csomagokba a felajánlott Smarties, KitKat, Milkybar tejcsokoládék, valamint szaloncukrok és szurkolói kártyák kerültek az ifjúság nagy örömére.

 

 

 

Petró-Orosz Lilla, a Nestlé Hungária Kft. Factory HR menedzsere az egész vállalat nevében kívánt nagyon boldog Mikulást a kosárlabdázó fiataloknak. Nagyvonalú felajánlásukat a kosárlabda szakosztály fiatal sportolói, edzőik, és a DVTK vezetősége nevében ezúton is köszönjük.
A fiatalok örömét a felnőtt csapat nap végi győzelme és a kedvencekkel való közös fotózás csak még tovább fokozta, így volt teljes a Mikulás napi hangulat az Arénában. 

                                                                                   Képgalériánkban az ajándékozás percei

Megosztás:

További aktualitások

Légy a munkatársunk!

A DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, jó kommunikációs készségű, emberközpontú, ügyfélorientált, csapatban dolgozni tudó és szerető munkatársat keres.Az új kollégánkat ügyfélszolgálati területre az alábbi pozícióba szeretnénk megtalálni: Recepciós munkatárs

Légy a munkatársunk!

A DVTK legújabb sportlétesítménye, a DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, munkájára igényes, jó teherbírású, csapatban