Dátum: 2024.07.16.

Van egy szuper ötletünk Mikulásra

Az év legnagyobb rangadói következnek!

a

Novemberben és decemberben hat kiváló mérkőzést is láthattok az Arénában, ezért gondoltunk egy jót és egyetlen nagyszerű Mikulás csomagba gyűjtöttük nektek őket, dobtunk rá jócskán ünnepi kedvezményt és megspékeltük még egy DVTK-s ajándéktárggyal is, hogy valóban érdemes legyen kipucolni azokat a bizonyos csizmácskákat.

a

Ajándékozd meg vele önmagad, családtagodat, barátaidat és szurkoljuk ki együtt a győzelmet az Euroligában a spanyol bajnok Valencia, a címvédő Fenerbahce, az Európa Kupa-győztes Lyon és az olasz bajnok Schio ellen! A magyar bajnokságban pedig két rangadót is játszunk hazai pályán: a Győr és a Szekszárd látogat majd hozzánk, és ez mind- mind a csomag része.

a

A DVTK kedvezményes Mikulás jegycsomagja 8000 Ft-ért elérhető a DVTK jegypénztárában hétfőtől vasárnapig, reggel nyolctól este nyolcig, valamint a dvtkarena.jegy.hu oldalon!

Megosztás:

További aktualitások

Légy a munkatársunk!

A DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, jó kommunikációs készségű, emberközpontú, ügyfélorientált, csapatban dolgozni tudó és szerető munkatársat keres.Az új kollégánkat ügyfélszolgálati területre az alábbi pozícióba szeretnénk megtalálni: Recepciós munkatárs

Légy a munkatársunk!

A DVTK legújabb sportlétesítménye, a DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, munkájára igényes, jó teherbírású, csapatban