Dátum: 2024.06.16.

Nagy érdeklődéssel indultak a DVTK HUN-Therm dobóversenyei

Január 5-én, a Beretta Famila Schio elleni Euroliga-mérkőzésen hivatalosan is kezdetét vette a DVTK HUN-Therm dobóversenye. A legutóbbi két kosárlabda mérkőzésekre kilátogató és a nyereményjátékra nevező bátor jelentkezők közül nyolc szerencsés játékos már kipróbálhatta tudását az Aréna centerpályáján.

1 000 000 forintos fődíjat és értékes DVTK kosárlabda relikviákat nyerhet minden olyan szurkoló, aki a DVTK HUN-Therm mérkőzései előtt leadja jelentkezését az adott mérkőzésen esedékes dobóversenyre. Minden meccsen négy játékos kerül kihúzásra a jelentkezők közül, akiknek egy percük van egy ziccerdobás, egy büntető és egy hárompontos dobás értékesítésére. A kihúzott játékosok – a DVTK kosárlabda csapatának névadó szponzora, a HUN-Therm jóvoltából – limitált kiadású Euroligás sálat kapnak ajándékba.

Ez azonban nem minden: azon versenyző, aki mindhárom dobását értékesíti (ha több ilyen személy is van, akkor aki ezt a leggyorsabban teszi meg) ajándékcsomagot kap, melyben egy dedikált kosárlabda, egy DVTK HUN-Therm mez és bemelegítő póló, valamint egy DVTK sapka található! Sőt, lehetőséget kap arra is, hogy megpróbáljon egy félpályás dobást további 100 000 forintos egyszeri nyereményért.

A dobóversenyt nagy érdeklődés övezi, két mérkőzésen összesen több, mint nyolcvan fő adott le nevezést és került be ezáltal abba a kalapba, amelyből a bajnoki szezon utolsó mérkőzésén kerül kihúzásra az 1 000 000 forintos fődíj! Legközelebb január 19-én, a Sopron elleni Euroliga-mérkőzésen lesz majd lehetőség pályára lépni és megszerezni a nyereményeket!

A DVTK HUN-Therm – TFSE-MTK mérkőzés dobóversenyének legjobb pillanatait itt lehet megnézni:

 

Megosztás:

További aktualitások

MOL Országos Teqball bajnokság

Május 18-19-én folytatódott a MOL Országos Teqball Bajnokság. A világbajnoki kvalifikációs sorozatnak ezúttal Miskolc, az impozáns DVTK Aréna adott otthont. A világbajnoki kijutásért küzdő profik mellett az amatőr és utánpótlás kategóriák képviselői is küzdöttek a bajnoki címért.

Szülők Akadémiája III.

Április 25-én, csütörtökön kerül sor a DVTK Kosárlabda Akadémia „Szülők Akadémiája” sorozatának harmadik napjára. Az