Dátum: 2024.07.16.

Sajtótájékoztatót tartott az MKOSZ a DVTK Arénában

2023. február 6-án, hétfőn a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének képviselői tartottak sajtótájékoztatót a DVTK Arénában megrendezésre kerülő női kosárlabda Európa-bajnoki selejtezők előtt.

Február 9-én és február 12-én a magyar női kosárlabda-válogatottnak ad majd otthont a DVTK Aréna: az Európa-bajnoki selejtezőkör utolsó két mérkőzésén előbb Izlandot, majd Romániát fogadja nemzeti csapatunk, a válogatott felkészülése is Miskolcon zajlik. Az Európa-bajnoki selejtező mérkőzésekre online kedvezményes áron vásárolhatók meg a jegyek oldalunkon.

A kulcsfontosságú időszakot egy sajtótájékoztató vezette fel, ahol Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke, Székely Norbert szövetségi kapitány, Pukler Gábor csapatvezető, valamint Kányási Veronika, a DVTK HUN-Therm válogatott játékosa osztotta meg gondolatait. Az eseménynek az Aréna VIP-terme adott otthont.

Örömmel tölt el minket, hogy a jelenlévők kivétel nélkül hangot adtak annak, hogy a DVTK Arénában minden körülmény tökéletesen megfelelő ahhoz, hogy a magyar válogatott itt harcolhassa ki az Európa-bajnokságra való kijutást, valamint annak is, hogy a diósgyőri szurkolók várhatóan nagyszerű hangulatot teremtenek majd a csarnokban.

A sajtótájékoztató zárulta után Székely Norbert jó hangulatú edzést vezényelt a magyar válogatottnak.

Fotók: Bujdos Tibor

Megosztás:

További aktualitások

Légy a munkatársunk!

A DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, jó kommunikációs készségű, emberközpontú, ügyfélorientált, csapatban dolgozni tudó és szerető munkatársat keres.Az új kollégánkat ügyfélszolgálati területre az alábbi pozícióba szeretnénk megtalálni: Recepciós munkatárs

Légy a munkatársunk!

A DVTK legújabb sportlétesítménye, a DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, munkájára igényes, jó teherbírású, csapatban