Dátum: 2024.07.16.

Serdülő országos döntő helyszíne volt a DVTK Aréna

2023. május 25. és 28. között csarnokunk látta vendégül az ország legjobb fiatal kosárlabdázóit: a Serdülő korosztály legrangosabb eseményét, az országos „A” döntőt ugyanis a DVTK Arénában rendezték meg.

A négynapos tornán nyolc csapat – az Atomerőmű-KSC Szekszárd, a BEAC Újbuda KA, a Csata DSE/A, a Csata DSE/B, a DVTK Akadémia, a Darazsak Sportakadémia, az NKA Pécs és az UNI Győr NKA – versengett a korosztályos bajnoki címért.

A rendezvény rangját jelzi, hogy minden mérkőzés jelentős szurkolótábor előtt, kiváló hangulatban került megrendezésre, izgalmas küzdelmet láthattak a torna során, akik kilátogattak az Arénába. A torna fináléjában végül a hazai pályán szereplő DVTK Akadémia/A csapatunk 61-65 arányban vereséget szenvedett az Atomerőmű-KSC Szekszárd ellen, így a tolna megyei csapat nyakába került az aranyérem.

Kattints ide a galériánkhoz!

Fireplace Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság „A” Döntő”

A torna végeredménye

1.       ATOMERŐMŰ-KSC SZEKSZÁRD

2.       DVTK AKADÉMIA/A

3.       BEAC ÚJBUDA KA/A

4.       CSATA DSE/A

5.       CSATA DSE/B

6.       NKA PÉCS/A /a díjat korábban átvették/

7.       UNI GYŐR NKA

8.       DARAZSAK SPORTAKADÉMIA

Egyéni díjazottak

All-Star csapat
ATOMERŐMŰ-KSC SZEKSZÁRD: Pomsár Anna
DVTK AKADÉMIA/A: Oross Anna
BEAC ÚJBUDA KA/A: Gréts Zoé
CSATA DSE/A: Barcza Zita
UNI GYŐR NKA: Rigó Dorina


A díjakat Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Szabó Tamás, a DVTK főtitkára és Magyar Gergely, a DVTK Kosárlabda Akadémia igazgatója adták át.

Megosztás:

További aktualitások

Légy a munkatársunk!

A DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, jó kommunikációs készségű, emberközpontú, ügyfélorientált, csapatban dolgozni tudó és szerető munkatársat keres.Az új kollégánkat ügyfélszolgálati területre az alábbi pozícióba szeretnénk megtalálni: Recepciós munkatárs

Légy a munkatársunk!

A DVTK legújabb sportlétesítménye, a DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, munkájára igényes, jó teherbírású, csapatban