Dátum: 2023.12.01.

„Színes-szagos” radiológiai kongresszus a DVTK Arénában

Június 22 és 24 között Arénánkban rendezte meg közös országos konferenciáját a Magyar Radiológusok Társasága és a Magyar Radiográfusok Egyesülete.

A COVID-időszak után 2023-ban ismét jelenléti kongresszust szerveztek a hazai radiológia legnevesebb szakemberei. A háromnapos konferencia helyszínéül pedig idén Miskolc, azon belül is a DVTK Aréna szolgált.

Az eseményen több, mint 500 fő hallgathatott három napon át előadásokat a szakmai legaktuálisabb tudományos témáiról, de helyt kaptak a legfontosabb tudományos kérdésekben az egyeztetések, kerekasztal-beszélgetések is. Az előadások mellett a résztvevők megismerhették, kipróbálhatták a legmodernebb radiológiai eszközöket, technológiákat is.

Természetesen a szakmai oldal mellett helyt kapott a közösségépítés és a szórakozás is: Arénánkhoz méltóan nem maradhatott el a közös sportolás, de kulturális programokkal is várták a szervezők a konferenciára érkezőket. Arénánk VIP terme pedig szinte az egész rendezvény alatt teltházzal működve, magas színvonalon szolgálta ki az esemény kiemelt résztvevőit, szervezőit is.

Böngészd végig a rendezvény legjobb képeit galériánkban!

További aktualitások

Szülők Akadémiája

„Szülők Akadémiája” címmel előadássorozatot indít a DVTK Kosárlabda Akadémia, melynek célja, hogy a szülők is