Dátum: 2024.04.23.

Fireplace Kft.

A Fireplace Kft. 1994-ben alakult Magyarországon, hogy minőségi kandallókészülékek gyártásával és értékesítésével foglalkozzon. Csupán két évvel később a vállalat átköltözött egy új gyártóüzembe Kistokajba, ezzel megalapozta folyamatos növekedését. Ma a Fireplace jelentős szereplője az európai kandallópiacnak, különösen a magas minőségű termékek miatt élvez kiváló hírnevet. Más neves kandallógyártók is használják vállalatunk fejlesztési és gyártási kompetenciáját, legyen az Németországban vagy bárhol Európában.

Fireplace_photo_01

Saját gyártelepünk lehetővé teszi az innovatív termékfejlesztést a legmodernebb technológiák felhasználásával és kollégáink szakértelmének segítségével, valamint folyamatosan ellenőrzött és gazdaságos, rugalmas termeléstervezéssel. Ennek eredményeként magas minőségű termékek jönnek létre harmonikus és egyedi tervezéssel, amelyek különleges és kidolgozott megoldásokkal jelentkeznek. Innovatív megoldásainkon kívül nevünk nagyon jó ár-érték arányt képvisel. Rugalmas szállítási képességünk és biztonságos alkatrészellátásunk is alapkövei vállalatfilozófiánknak. Ezen kívül kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a környezeti normák szigorú betartásának egész Európában, amelyekre különös figyelmet fordítunk már a termékfejlesztés során.

Fireplace_photo_02

2016 elején alapítottuk meg értékesítési központunkat Németországban, hogy erőteljesebben jelen lehessünk a fő piacunkon, így időben és kompetensen megfelelhessünk magas elvárásaiknak. A Fireplace GmbH cég székhelye Werl-ben található. Az egész Fireplace csapatnak egy célja van: naponta örömet szerezni Önnek egy kandallóval!