Dátum: 2024.04.23.

HELL Energy Kft.

A HELL ENERGY a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája, amit gyors sikere és robbanásszerűen bővülő export piaca is bizonyít. A 100%-ban magyar brand 2006-ban született és 2010-re Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital-piacon pedig – mára közel 50 országból álló exportpiaccal – meghatározó szereplővé vált. Hazánkon kívül többek között Bulgáriában, Romániában, Szlovákiában, Horvátországban, Görögországban, Cipruson is piacvezető.

A minőség és innováció a HELL ENERGY egyik legfontosabb küldetése, amelyet az energiaital kedvelői már kezdetektől a HELL védjegyeként tartanak számon. A cég Borsod megyei, páratlan német gyártástechnológiával felszerelt üzemében, az FSSC 22000 élelmiszerbiztonsági előírások legszigorúbb betartásával készülnek a prémium minőségű energiaitalok.

A töltőüzem 2011-es átadása az akkor mindössze ötéves HELL márka rövid, de sikerekben bővelkedő történetének egyik legfontosabb mérföldköve volt. A két német gépgyártó cég (Krones, KHS) gyártósoraival felszerelt létesítmény európai viszonylatban is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

A HELL pezsdítő ízvilágát a kiváló minőségű alapanyagok és a legmodernebb technológia alkalmazása biztosítják. Az energiaital-gyártás folyamatát kiváló szakemberek felügyelik, ügyelve arra, hogy csakis hibátlan termékek jussanak el a fogyasztókhoz.

A növekvő gyártási volumen és az export piacok biztonságos kiszolgálása érdekében épült fel 2017 tavaszára, a HELL cégcsoport tagjaként Magyarország első alumínium italdobozgyára, a QUALITY PACK.

Hell Energy gyartouzem

A HELL ENERGY sikereit a kiváló minőségnek, a márka jó ár-érték arányának, széles körű elérhetőségének, a nemzetközi marketingkommunikációs háttérnek, valamint a fogyasztói igényeknek megfelelő pozicionálásnak köszönheti. A HELL ENERGY az energiaital szektorban egyedüliként mondhatja el magáról, hogy több országban is piacvezető, erős márkával, saját tulajdonú modern töltőüzemmel és alumínium italdobozgyárral rendelkezik, ami páratlan stratégiai pozíciót jelent globális szinten is.

Hell Energy Classic grafika

A HELL cégcsoport fennállásának 16 éve alatt többszáz millió forintértékben támogatta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, ezen belül is a szikszói és miskolci emberek számára fontos ügyeket. A vállalat 2018-ban és 2020-ban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gyermekonkológiai osztályának fejlesztésére, valamint a koronavírus járvány miatt szükséges eszközök beszerzésére összesen 50 millió forintot adott, a tavalyi év egyik legnagyobb, 100 millió forintos adományozási akciójának keretében pedig az ország gyermekotthonaiban, így a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gyermekvédelmi Központban élő valamennyi gyereket fejenként 18 ezer forint értékű ajándékkal lepett meg.

A sport, az egészséges életmód támogatása is fontos a HELL ENERGY vállalatcsoport számára, a cég elkötelezett támogatója a sportéletnek is.

xixo_bringapark_hell_sport

Borsodi kötődésű cégként, mely a régióban termel, itt valósítja meg beruházásait és munkavállalóinak döntő többsége itt éli mindennapjait, mindig is kiemelten fontos volt számunkra, hogy a társadalmi felelősségvállalásból is leginkább helyi szinten vegyük ki a részünket.

A HELL és a DVTK, a saját területén kimagaslót produkáló gárda nagyon sok mindenben hasonlít egymásra, de elsősorban és leginkább a gyökereikben, hiszen mindkettő Miskolchoz kötődik és itt fejlődik.

Cégcsoportunk esetében sokszor szoktuk mondani, a HELL nem csak egy cég, hanem egy értékközösség, melyben a felkészültség, az alázat, a szorgalom és az akarat azok az értékek, melyet valamennyi kollégánk magáénak érez, és így tudunk csapatként előre haladni a céljaink eléréséért. A DVTK ’családba’ történő belépésünk azon szemlélet példája volt, hogy azok, akiket hasonló attitűdök vezérelnek, együtt sokra vihetik!

A miskolci, borsodi emberek nagy részének fontos érzelmi kötődése van a DVTK-hoz, nekünk pedig az itt élők kiemelten fontosak. Mindig is egyértelmű volt számunkra, ha tehetséggondozásról van szó, Miskolc vonzáskörzete lesz a meghatározó, ebben a régióban bontakozó fiatal tehetségeket, többek között a DVTK utánpótlás játékosait is szeretnénk támogatni, hogy a tehetségüket a lehető legjobb körülmények között tudják kibontakoztatni.

A támogatással vállalt missziónk, hogy a történelmi múltra visszatekintő DVTK – mely a második legnagyobb szurkolói bázissal büszkélkedhet az országban – csillaga szárnyaljon, és ezt együtt sikerüljön elérnünk.

Az idei évben bronzérmet szereztek a lányok, reméljük, jövőre már a bajnoki címet ünnepelhetjük közösen!