Dátum: 2024.05.23.

HUN-Therm Consulting Kft.

Elsőként köszöntünk minden kedves DVTK csapattagot, és a szurkolót egyaránt a HUN-Therm Consulting Kft kollégái és magam nevében is.

Társaságunk a műanyag nyílászárók gyártására, értékesítésére és ehhez kapcsolódó egyéb szakmai szolgáltatásokra szakosodva alakult. A hazai és a nemzetközi piacokon szerzett ismeretet és tapasztalatot ötvözzük a magyar hagyományokkal rendelkező nyílászárógyártás terén.

A HUN-Therm Consulting Kft. elsődleges céljául tűzte ki, hogy a maximális elégedettség mellet kiszolgálja a lakosság, illetve a hazai nagykereskedelmi hálózat szereplőit. Termékeink széles kínálata, és a mai kor követelményének megfelelő technológiai háttér biztosítása mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy Önnek és otthonának a legmegfelelőbb megoldást kínálja.

Cégünk fiatalos csapattal és családias légkörrel vár mindenkit, szerintünk ennek is köszönhetjük vevőinket, partnereinket. Mivel mi magunk is „még fiatalok” vagyunk, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a gyermekek, ifjúság a sport iránti szenvedélyének, illetve annak fejlődéséhez hozzájáruljunk. Tudjuk, hogy a mozgás fejleszti és neveli az embert. A sporton keresztül sok minden más cél is elérhető, megvalósítható.
Számos sportágat igyekszünk támogatni már évek óta, és segíteni az ott dolgozók munkáját, és a fiatal sportolókat a céljaik elérésben.

Mint minden helyi fiatal én is sokszor jártam ki DVTK mérkőzésre, legyen az foci, kosár, vagy jégkorong. Számos örömteli győzelmet, néha vereséget is átéltem, de a csapat iránti szeretet nem múlik az idővel sem. Rengeteg sportolót láttam, láttunk már az elmúlt 20-25 évben játszani piros-fehér mezben, sokukra nagyon büszkék lehetünk a mai napig is. Nagyon sok szép emléket és dicsőséges győzelmeket köszönhetünk nekik. A lelátokon pedig a több ezer ismerős arc, hozzá sok ismert ritmus társul, akik szurkolnak a DVTK -nak töretlenül. Ez a szurkolói szenvedély, ami nem változott az elmúlt évtizedekben sem, segíti a csapatot az újabb és újabb sikerek felé.

Amikor a DVTK Kosrálabda Kft felkeresett minket, az számunkra egy hatalmas megtiszteltetés, és öröm volt. Nem bíztunk magunkban, nem hittük el, hogy egy országos szinten is elismert és híres család tagjai lehetünk valaha is. A Diósgyőr megadta nekünk ezt a lehetőséget és mi éltünk vele.

Ezt a fajta bizalmat és egyben felelőségteljes felkérést szeretnénk viszonozni, és továbbra is a támogatásunkról biztosítjuk a NŐI NB-I A kosárlabdacsapatot.

Ezen felül az utánpótlás és az egyéni képzés is nagy szerepet kap minden a mai sportban.

Ebben szeretnénk tovább mélyíteni a közös munkát és a csapat szakmai stáb tanácsait megfogadva egy olyan plusz segítséget adni azon gyerekek számára akiknek sajnos a táborozások, képzések elérhetetlenek vagy akár az edzésekre történő eljutás is problémát okoz. Segítenünk kell azon fiatalokat akik nem kapnak esélyt és lehetőséget, hogy meg tudják mutatni mi is rejlik bennük igazán.

Hajrá Diósgyőr!!!!!!! Szép volt Lányok!!!!! Köszönjük!!!

Üdvözlettel : Rónai Attila