Dátum: 2024.07.16.

ÚJ IDŐPONTBAN a Best of Geszti koncert

Tájékoztatás

Technikai okok miatt új időpontban, 2024. február 17-én kerül megrendezésre az eredetileg november 4-re tervezett Best of Geszti koncert a DVTK Arénában.

A szervezők nevében mi is elnézéseteket kérjük és a koncerttel kapcsolatban igyekszünk tájékoztatni titeket a továbbiakról.

A már megváltott jegyek természetesen beválthatók az új időpontban. Amennyiben az új időpont megfelel, semmilyen további teendőd nincs, szeretettel várunk majd az Arénába az új időpontban.

Amennyiben az új időpont nem megfelelő, akkor a jegyváltás helyén tudjátok visszaváltani a jegyeiteket.

Fontos, hogy ha online vettétek, akkor online jelezzétek szándékotokat az alábbi linken 2023.11.30-ig: https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

A sikeres rögzítés után minden esetben kiküldésre kerül a megadott e-mail címre egy megerősítő e-mail. A jegyek visszaváltása, illetve a jóváírási kérelmek benyújtása a bank felé a visszaváltási határidőt követően fog megkezdődni.

Amennyiben az Arénában személyesen vásároltátok meg a jegyeiteket, úgy nyugta ellenében tudjátok nálunk intézni a visszaváltást.

Ha már nincs meg a nyugtátok, akkor sincs nagy gond, írjatok nekünk e-mailt a dvtkarena@dvtk.eu e-mail címre nevetekkel, a jegy azonosítójával és a megváltott jegy ülésszámával, és sikereres beazonosítást követően, a visszaváltási határidő után tudunk intézkedni a visszafizetéssel kapcsolatban.

A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, mi is nagyon várjuk ezt a bulit.

Találkozzunk februárban!

Megosztás:

További aktualitások

Légy a munkatársunk!

A DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, jó kommunikációs készségű, emberközpontú, ügyfélorientált, csapatban dolgozni tudó és szerető munkatársat keres.Az új kollégánkat ügyfélszolgálati területre az alábbi pozícióba szeretnénk megtalálni: Recepciós munkatárs

Légy a munkatársunk!

A DVTK legújabb sportlétesítménye, a DVTK Aréna üzemeltetési csapatába megbízható, munkájára igényes, jó teherbírású, csapatban