Dátum: 2024.06.16.

Váradi Kristóf nyerte a Dobóverseny egy millió forintos fődíját

A 2023/2024-es szezon utolsó kosárlabda mérkőzésének félidei szünetében került kisorsolásra a HUN-Therm Dobóversenyének fődíja. A DVTK Kosárlabda főszponzorának egész szezont átölelő versenyére összesen 708-an neveztek, ennyi szelvény közül sorsolta Rónai Attila, a HUN-Therm tulajdonosa azt az egy szerencsés nyertest, névszerint Váradi Kristófot, aki az este végén egymillió forinttal lett gazdagabb.

A 18 esztendős labdarúgó szerencsés módon a helyszínen örülhetett a nyereménynek, hiszen éves bérlettel rendelkezik a kosárlabda mérkőzésekre, és fiatal kora ellenére immár 3-4 szezon óta figyelemmel kíséri a lányok menetelését a profi ligában. Ahogy sokan mások, ő is a DVTK futballistáinak szurkolótáborából érkezett az Arénába és azóta rendszeres vendégünk. „Ha kedvencet kellene mondani a csapatból, akkor Kányási Veronika lenne az. Nagyon örülök a bajnoki címnek és remélem, hogy jövőre is így, vagy még ennél is jobban fognak szerepelni, esetleg tovább tudnak majd jutni az Euroligában is. Én egy Final 4-ban reménykedem.” 

Kristóf egyébként nagyon szerencsés a mi játékainkban, hiszen március 2-án már egyszer kisorsoltuk a szelvényét, akkor három szerencsés és gyors találatnak köszönhetően a napi nyereménnyel térhetett haza az Arénából.

-Hagytunk neked egy kis időt, hogy a döntő utáni izgalmakat kiheverd, most már biztosan meg van a helye a nyereménynek. Elárulod, mi lett az összeg sorsa?

 

-Nem költöttem még el, az összeget a felsőfokú tanulmányaimra tettem félre, ha minden a terveim szerint alakul, akkor idén kezdek a TF-en és jól fog jönni ez a pénz a későbbiekben.

03.02.
Dobóverseny 2024.03.02.

Kristóf komoly fiatalember, komoly célokkal. Sok kitartást és ugyanilyen szerencsés jövőt kívánunk neki. A következő szezonban pedig ismét várjuk a lelátóra, hiszen vele együtt bízunk a DVTK Kosárlabda csapatának általa is megfogalmazott fényes jövőjében.

Megosztás:

További aktualitások

MOL Országos Teqball bajnokság

Május 18-19-én folytatódott a MOL Országos Teqball Bajnokság. A világbajnoki kvalifikációs sorozatnak ezúttal Miskolc, az impozáns DVTK Aréna adott otthont. A világbajnoki kijutásért küzdő profik mellett az amatőr és utánpótlás kategóriák képviselői is küzdöttek a bajnoki címért.

Szülők Akadémiája III.

Április 25-én, csütörtökön kerül sor a DVTK Kosárlabda Akadémia „Szülők Akadémiája” sorozatának harmadik napjára. Az